hirdetés

Brutálisan összevert egy Fejér-megyei család egy 16 éves fiút. Az Esti Újság úgy tudja a tini életveszélyes állapotban van. A rendőrség a kórház értesítése után néhány óra alatt rekord gyorsasággal fogta el a kegyetlen családot.

 

A Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egyik orvosa szombat éjszaka tett bejelentést a rendőrségre, miszerint egy fiatalkorú beteget kezelnek, akit Sárkeresztúron bántalmaztak. A 16 éves fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a beérkező bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, helyszíni szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki és rekord gyorsasággal forró nyomon, néhány óra alatt sikeresen azonosították az elkövetőket, akiket bilincsbe is vertek.

A gyanú szerint egy 36 éves férfi és annak 15, 17 és 18 éves fiai verte majdnem agyon a sértett tinit.

Azt, hogy miért kellett agyon verni majdnem egy 16 éves fiút egyelőre nem tudni. A nyomozók a gyanúsítottak kihallgatását megkezdte és minden bizonnyal az elkövetők előzetes letartóztatását fogják kérni.

Elszomorító, hogy vélt vagy valós sérelmeket az emberek ilyen durván oldják meg ma Magyarországon és zéró toleranciát kell a rendőrségnek az ilyen ügyekben alkalmaznia, hisz az emberekben mindez komoly félelmet okoz.

(TE)