hirdetés

Pottyantós vécébe esett egy amerikai nő, miközben a telefonját próbálta kihalászni a nálunk csak vietnámi vécének becézett illemhelyről. A végén a tűzoltók menekítették ki az Olympic National Forest nemzeti park bajbajutott turistáját.

 

Egy nőt a tűzoltóknak kellett kimenteniük, miután beleesett egy nemzeti park vécéjébe a Washington állambeli Seattle-ben. A meg nem nevezett nő a mobiltelefonját kereste, amit véletlenül beleejtett a pottyantósba – számolt be a Sky News.

Az eset az Olympic National Forest nemzeti parkban lévő Mount Walker túraútvonal csúcsán történt. Tim Manly, a brinnoni tűzoltóság parancsnoka elmondta, hogy a 40 év körüli nőnek sikerült levennie a vécéülőkét, és egy kutyapóráz segítségével próbálta elérni a telefonját, amikor fejjel előre beleesett.

A nő 10-15 percig próbált kijutni az ürülékkel teli gödörből, azonban miután megtalálta a telefonját, rögtön tárcsázta a rendőrséget. A tűzoltók egy hám segítségével húzták ki. Miután lemosták, a hatóságok közölték vele, hogy forduljon orvoshoz, ugyanis emberi ürüléknek volt kitéve. A nő azonban érhető módon mielőbb csak távozni akart a helyszínről.

 

( Németh Attila )