hirdetés

A Líbiában lévő állítólagos magyar újságíró, aki már fotós, de a valóságban inkább jogász, jól van. Ráadásul el sem rabolták, csak megsérült. Sajnos a külügy illetékeseit hiába kerestük az eset után,   még mindig nem válaszoltak megkeresésünkre és így nem tettek eleget tájékoztatási kötelezettségüknek, ami aggályos.

 

A magyar külügy jelenlegi illetékesei sajnos az alapvető etikettet sem ismerik, és a tájékoztatási kötelességüknek sem tesznek eleget úgy tűnik. Úgy véljük illik válaszolniuk minden sajtó megkeresésére válogatás nélkül. Nos ez nem jött össze a fiatal futsalos stábnak.

Mondjuk tény kérdése a futsalban sem voltak valami hú de nagymenők ezen ifjú külügyes srácok, így igazából sokat nem is várhatunk tőlük, de reménykedtünk.

Nos a tehetségesnek nem mondható sportriporterből, államtitkárrá lett Menczer Tamás szerint a magyar férfi szombaton a tripoli frontvonalon bombatámadás következtében megsebesült, ezt követően Tripoli egyik frontvonalhoz közeli kórházában sikeres műtéten esett át.

Azonban az államtitkár nem tisztázta, hogy a férfi miként dolgozhatott újságíróként, fotósként, ha igazából jogász ? S így ez az egész libiai sztori nagyon nagyon fura.

A  Terrorelhárítási Központ azonban a külügynél sokkal profibb, és látszik nemcsak a kommandós bevetésekben, hanem a kommunikáció terén is. Igaz az is tény kérdése, hogy a TEK  nem műkedvelő majdnem sztár futsalosokből áll.

Sikerült felkutatni és közvetlen kapcsolatba lépni az érintett férfival, így a már rendelkezésre álló, ellenőrzött információk alapján tájékoztatjuk, hogy a magyar férfi kórházban tartózkodik, egy támadásban sérült meg, de az állapota fizikailag és mentálisan is megnyugtató.-írta a TEK.