hirdetés

Autóval követte áldozatait, majd teljesen meztelenül ugrott ki a kocsiból, összeverte őket, és a földön fekvő nők felett önkielégítést végzett egy brutális férfi Zuglóban. A vádlott akár 12 évet is kaphat.

szatír zuglóMost emeltek vádat egy huszonnyolc éves férfi ellen, aki az ügyészség szerint négy nőt támadott meg néhány hónap alatt Zuglóban.

 A szatírt régóta keresték, idén áprilisban bukott le. A 28 éves férfi az ügyészség szerint öt hónap alatt támadott meg négy nőt a XIV. kerületben. Tavaly decemberben kezdte ámokfutását, áldozatait találomra választotta ki, általában éjszaka vagy hajnalban.

A vád szerint autóval követte az egyedül sétáló nőket, majd teljesen meztelen szállt ki úgy, hogy arcát egy sállal eltakarta. Rátámadt áldozataira, földre teperte őket, önkielégítést végzett, majd elhajtott a helyszínről.

Két nőt a Rákos-pataknál támadott meg Zugló alsórákosi részén. Egyiküket annyira durván megverte, hogy arccsont, szemüreg- és állcsonttörést szenvedett.

Két esetben nem járt sikerrel: egyik áldozata hevesen védekezett és elfutott, egy másik esetben pedig a közeli házban meghallották a kiabálást, és elzavarták a férfit.

Az ügyészség egyebek mellett szexuális erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolja.

A szatír elfogása óta előzetesben ül. Ha bűnösnek találják, akár 12 évet is kaphat.