hirdetés

Február 14-e már az ajtón kopogtat. Függetlenül attól, hogy három hónapja vagy három évtizede vagyunk együtt a szerelmünkkel, nem titok, hogy egy egyedi ajándékötlettel előrukkolni nem a legegyszerűbb feladat. Még azt is mondhatnánk, hogy sokszor ez több szorongást okoz, mint a tökéletes első randevú megtervezése.

 

Bár csábítónak tűnhet, hogy egy csokor virágot vagy egy doboz csokoládét vásároljunk a sarkon lévő boltból, egy, a párunk számára különleges és jelentőségteljes ajándék megválasztásával biztosan begyűjthetjük majd a legjobb Valentin-napi Casanova címét.

Tippek a megfelelő Valentin-napi ajándék kiválasztásához

Hiába vágyunk a legújabb Solar Ash videójátékra, ettől függetlenül ez még nem lesz a legjobb ajándékötlet a partnerünk számára. Pontosan emiatt az első és legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartanunk, hogy kerüljük az olyan dolgok vásárlását, amelyek inkább nekünk lennének praktikusak, mint a kedvesünknek.

“De mégis hogyan nyomozzam ki, hogy mit is szeretne valójában?”

Ennek a kérdésnek a megválaszolására összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek betartása segíthet abban, hogy a párunk a szerelmesek ünnepe alkalmából egy igazán szívből jövő ajándékot kaphasson.

Idézzük fel, hogy mit is szeret!

A partnerünkkel kapcsolatos múltbéli ismereteink felhasználása segít meghatározni, hogy milyen ajándéknak is örülne a legjobban.

Élvezi a romantikus hétvégéket, ahol elbűvölő környezetben pihenhet, és ünnepelheti meg a kivételes alkalmakat? Szereti az ékszereket, és ha igen, akkor milyet visel szívesen?

Esetleg odavan a különleges porcelánokért? Akkor érdemes a Lakberbazár termékeit megnézni, mivel a kínálatukban mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot.

Hallgassunk figyelmesen!

A legtöbb nő már egy szimpla beszélgetés során elárulja a legfontosabb dolgokat magáról. Sokan közülünk ezeket ugyan meghallják, de sajnos nem hallgatják meg figyelmesen. Pedig, ha egy pici időt szánnánk arra, hogy odafigyeljünk, akkor máris egyszerűbbé válna az életünk az ajándékvásárlás szempontjából.

Beszéljünk a barátokkal és a családdal!

Egy másik dolog, amit megtehetünk annak érdekében, hogy eldöntsük, mit is vegyünk a szerelmünknek Valentin-napra, hogy beszélünk a közeli barátaival és rokonaival.

Ha esetleg attól tartanánk, hogy valamely információ visszajut hozzá, akkor forduljunk inkább az olyan női ismerőseinkhez, akik már találkoztak korábban a kedvesünkkel. Ők is szuper tanácsokkal szolgálhatnak.

Ne legyünk kiszámíthatóak!

Csoki, virág, parfüm… Egy idő után kiábrándító lehet, ha minden évben ugyanazokkal a dolgokkal rukkolunk elő. Ezért próbáljuk meg elkerülni, hogy nehogy kiszámíthatóak legyünk.

Ajándékozzunk helyette például egy medált vagy karkötőt, és gravíroztassuk rá az ő vagy mindkettőnk nevét!

Egyrészt a kedvesünk nagyon meg fog lepődni, ha idén valami egészen mást kap, másrészt pedig garantáltan lenyűgözi majd, hogy időt szántunk egy ilyen egyedi és váratlan ajándék felkutatására.