hirdetés

Ines Rau gyönyörű nő, így nem csoda, hogy a november-decemberi Playboy címlapjára került. A különlegessége abban rejlik, hogy ő az első transznemű modell, aki ilyen babérokra tört. 

ines rau transz playmateA Playboy első volt a maga nemében, ezért nem csoda, ha ezt a mivoltát szeretné fenntartani. Valószínűleg ezért is tette címlapjára elsőként Ines Rau-t, aki egy gyönyörű nő, az ő különlegessége abban rejlik, hogy transznemű. Ezzel a megjelenésével pedig minden bizonnyal történelmet írt ő is, ahogy a Playboy is.

A 26 éves párizsi születésű modell korábban már szerepelt az újságban, de címlapra eddig még nem került. Sokan nagyon örülnek annak, hogy a magazin teret adott a transznemű modellnek is, viszont akadnak olyanok is, akik nem túl boldogok. Amikor fellapozok egy Playboyt, arra számítok, hogy nők lesznek benne, nem pedig olyan férfiak, akik nőnek tartják magukat, vagy olyan férfiak, akik nővé műttették magukat – írta egy kommentelő, de volt olyan is, aki támogatását fejezte ki.

Ez tökéletesen illik Hugh Hefner és a Playboy filozófiájához, vagyis a szexuális felszabadultsághoz – fogalmazta meg egy másik hozzászóló az ellenvéleményt.