hirdetés

A fürdőszoba az a helyiség, amelyet az élete során egy ember jobb esetben kétszer, háromszor, nagyon maximum négyszer újít fel teljesen. Ez egyben azt is jelenti, hogy évtizedekre választunk magunknak, amikor szanitereket vásárolunk, így mindenképpen törekedni kell a kiváló minőségre és a tartósságra.

 

Ugyanakkor érdemes fejben tartani azt is, hogy maguk a gyártók sem győzik elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a rendeltetésszerű használat, valamint a szaniterek megfelelő ápolása.

Hogy mit is értünk megfelelő ápolás alatt, azt most az UDOOR fürdőkádajtó csapata segített tisztázni.

Tisztaság és csillogás a fürdőszobában!

Ez bizony nem álom, hanem a valóság lehet, amennyiben a megfelelő tisztítószereket használjuk kellő sűrűséggel!

Előre bocsátjuk, hogy a sósav, a klóros szerek és a nagyon erős vegyszerek inkább kárt okoznak, érdemes lágyabb eszközökhöz folyamodni.

Mutatjuk is, hogy mire figyelj!

1. Soha ne felejtsd el időnként vízkőteleníteni a zuhanyrózsát és a csapokat, csaptelepeket. Merőben más lesz egy-egy ilyen akció után a fürdés élménye, így ha azt érzed, valami nem stimmel, akkor ne cserére, hanem tisztításra gondolj első körben.
2. A kádat és a zuhanytálcát a lehető legfinomabb szerekkel takarítsd, semmiképpen se ess neki súrolószerrel, hiszen akár akril, akár zománcozott a kád, fel fogod karcolni vele a felületét.
3. A fürdőkádajtó szerencsére semmit sem veszít értékéből akkor sem, ha el van hanyagolva, de te, mint figyelmes felhasználó, könnyen takaríthatod, hiszen felülete teljesen sima, így akármilyen finomabb szerrel is próbálkozhatsz.

Ha rendszeresen gondozod a fent említett fürdőszobai tárgyakat a megfelelő szerekkel, sokkal tovább tudod élvezni őket!

Gondoltál a nem látható részekre is?

Hajlamosak vagyunk csak azokat a dolgokat észrevenni, amelyek szembetűnőek, és megfeledkezni azokról, amelyek rejtve maradnak a szemünk elől.

Így aztán a lefolyó és a WC gyakran kimarad a takarításból, pedig sok szag forrása lehet mindkettő!

Míg a lefolyók esetében sokszor elég, ha csak rendszeresen kap nagyon forró vizet, és alkalomadtán egy kis trisót vagy zsíroldót, addig a WC-t fertőtleníteni is kell legalább hetente egyszer, illetve a vízkőoldás is itt kiemelten fontos. A modern kor átka a különféle törlőkendők, nos ezek egyike sem jó, ha a WC-ben landol.

Ha úgy érzed, helyesen takarítasz mindent, akkor nincs más hátra, mint hogy beszerezd a saját ajtódat az UDOOR fürdőkádajtó csapatától, és kipróbáld, milyen egyszerű a tisztítása!

Gondoskodj a fürdőszobádról!

Úgy, ahogy a gépeinket karbantartjuk, nem hagyhatjuk ki a fürdőszobánk ápolását sem. Ennek persze nemcsak esztétikai és higiéniai, hanem praktikus okai is vannak.

Ha már egyszer megteremtetted magadnak a fürdőszobád csodálatosan hangulatos világát, élvezd ki minél tovább. Ezt pedig csak úgy tudod megtenni, ha ápolod, tisztítod, és ezzel évekkel megnöveled az élettartamukat!