hirdetés

Teheneink egészségéért leginkább természetes összetevőjű takarmány-alapanyag használatával segíthetünk. Ez a csodaszer gondoskodik az állatok megfelelő egészségi állapotáról és általános jóllétéről. Megmutatjuk, milyen pozitív hatásai vannak!

 

Miért használjunk takarmány-alapanyagot?

Állataink egészségének megőrzése rendkívül fontos feladat minden állattartó számára. Akár hobbi kedvencekről beszélünk, akár tenyész célból tartott állatokról, elsősorban a betegségek megelőzésére és az immunrendszerük erősítésére kell törekednünk.

A megfelelő takarmány-alapanyag megtartja az optimális pH-értékét a bendő környezetének és az emésztőrendszer részeinek. Mindehhez egyéb szükséges pufferanyagok sem szükségesek kiegyensúlyozott táplálékadagolás esetében.

A szer pozitív hatással van az egész szervezetre, ezért használata garantáltan eredményes lesz a tehenek egészségére nézve. A szervezet sav-bázis egyensúlyát pufferálóképessége tartja fenn, és a szervezet biológiai homeosztázisára is jótékony hatással van.

Az anyagcserével kapcsolatos betegségek megelőzésében is sokat segíthet, védve a bélnyálkahártyát. Hatással lehet a zsírsavak képződésére is, aminek segítségével a termelt tej minősége és mennyisége is javulhat.

A huminsavak hatása

A huminsavak védik és stabilizálják a bélnyálkahártya működési állapotát, ezen keresztül pedig csökkentik a vírusok, paraziták, baktériumok előfordulását és növekedését. Megelőzik az emésztési zavarokat, és jó hatással vannak minden egyéb emésztőrendszeri funkcióra.

A szaporodásra kifejtett hatása is rendkívül kedvező. Védi embriót a mérgező hatásoktól a placentaképződésig, valamint hat a reprodukciós teljesítményre és segíti a magzat egészséges fejlődését.

A huminsavtartalmú, kiváló Humac Farm magas huminsavtartalmú szerves-ásványi takarmánykiegészítők képesek a máj tehermentesítésére, pozitív befolyással vannak a májszövetek regenerálóképességére és anyagcseréjére.

Az immunrendszer védelméért

A huminsavak támogatják és szabályozzák az immunrendszer működését. Ennek segítségével a szervezet immunitása nő az immunsejtek működése által.

Képesek az istálló mikroklímáját javítani azáltal, hogy a kibocsátott gázok mennyiségét és koncentrációját csökkentik.

A stresszhormonok termelődését is redukálják, aminek köszönhetően az állatok jobban elviselik az üzemeltetéssel járó kellemetlen tényezőket. Ezek lehetnek magas hőmérséklet, környezetváltozás vagy szállítással kapcsolatos teendők.

A pozitív hatásokat egybevetve a megfelelő szerves ásványi anyag rengeteg pozitív és költséghatékony megoldással kecsegtet használója számára. Ha csak az állatorvosi költségekre gondolunk, ennek a csodaszernek a beszerzése sok kört és pénzt spórolhat!

Állatai egészségének és jóllétének megőrzése érdekében próbáld ki a Humac Farm huminsavtartalmú szerves ásványi anyagokat tartalmazó takarmánykiegészítőit!