hirdetés

Életveszélyes sérüléssel szállították kórházba egy turistát, aki szelfizni akart de Bem rakpartnál lévő kőfalról leesett. A turistáról semmit nem tudni mert iratok sem voltak nála.

parlament_14Az ismeretlen személyazonosságú, 30 év körüli férfi szuperszelfit akart magáról az éjszakai díszkivilágításban pompázó Parlamenttel, de a képnek borzasztó ára lett.

A turista pénteken este Budán, az I. kerületben lévő Bem rakparton található kőfalat szúrta ki magának, innen tényleg ideális a panoráma a pesti oldalon épp szemben lévő Országházra. A kőfal kb. 30 cm széles, erre ülhetett vagy állhatott fel az illető, ám a pózolás közben egyensúlyát veszthette és háttal lezuhant az Angelo Rotta rakpartra.

A szerencsétlenül járt férfit információink szerint a mentők életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba. Mivel semmilyen irat nem volt nála, egyelőre nem tudni, ki lehet.

A Bem rakpart szóban forgó – Csalogány utcához közel lévő – szakasza igen kedvelt turisták körében, de ilyen baleset még nem fordult elő.