hirdetés

Reagált a Hosszú Katinkát és úszóklubját érő “alaptalan támadásokra” és “légből kapott pletykákra” az úszó edző-férje Shane Tusup. Felreppent a hír, hogy Széles mestert a nemrég készült úszócentrumba nem engedik be Katinkáék miatt. Nos a pletyka így ilyen formában nem igaz.

 

tusup-katinkaShane Tusup közösségi oldalain tette közzé üzenetét, s mint írja, most nyilvánul meg először és utoljára a fennálló helyzettel kapcsolatban. Az úszóedző azután posztolta a magyar nyelvű szöveget, hogy szerdán az jelent meg, hogy Széles Sándort – aki korábban Gyurta Dánielt is edzette – nem engedték be a Duna Arénába, ahol Kalaus Valter felkészülését segítette volna a masters világbajnokságra.

Szomorú és dühítő nap mint nap légből kapott pletykákat olvasni a sajtóban rólunk, ezek közül a legutóbbi Széles Sándor állítólagos ‘kitiltása’ a Duna Arénából – írta Tusup, hangsúlyozva, hogy az úszókomplexum szabadon látogatható, sem Katinka, sem ő, sem az úszóklubjuk bármelyik képviselője nem tiltott ki senkit az Arénából.

Hozzátette ugyanakkor, hogy “az Iron Aquatics úszóklub saját edzői stábbal dolgozik, aminek nem tagja Széles Sándor. A trénerek személyének kérdésében minden döntési jog a vezetőséget illeti meg, ez megkérdőjelezhetetlen. Aki az Iron Aquatics színeiben versenyzik, az használja a klub által biztosított vízfelületet, hozzájárul a klub struktúrájához, meghatározott elveihez és irányvonalaihoz és a stáb elfogadásához. Kalaus Valter az Aquatics színeiben készült a Masters Világbajnokságra, ezzel elfogadta a fennálló feltételeket és szabályokat. Természetesen tiszteletben tartjuk Valter döntését, hogy a felkészülését a nyári világbajnokságra Széles Sándor segítségével akarja folytatni, azonban mi nem tudjuk biztosítani számára az Iron Aquatics pályáinak használatát – írta.