hirdetés

A világvége miatt gyilkoltak a hajdúszoboszlói szülők. A csald felnőttjei egy szekta tagjai lehettek, és azt gondolták, itt a világvége, ezért ölték meg szeptemberben kisfiúkat, aztán végeztek magukkal is.

renddor-verekedesSzeptember elején egy édesanyát találtak holtan a lakásában, míg férje és kisfiuk holttestére Hajdúszoboszló mellett egy erdős területen bukkantak rá. Az ügyben azóta zajlik a nyomozás.

Az anya állítólag hagyott hátra egy búcsúlevelet és egy térképet, a rendőrök ez alapján kezdték el keresni az apát és a hatéves gyereket. Végül húsz kilométerre találták meg őket holtan egy erdős területen. Az elsődleges vélemények szerint a férfi és a nő önkezével vetett véget életének, míg a kisfiú gyilkosság áldozata lett.

Az eset megmagyarázhatatlannak tűnt, a család boldognak látszott, és a szülők nagyon büszkék voltak kisfiukra, aki éppen a halála napján kezdte meg az első osztályt.

A magyarázat a borzasztó tettre a Bors informátora szerint az, hogy a szülők egy szektához tartoztak. A gyilkosság előtt pár nappal látták is a férjet az egyik vasútállomáson magából kikelve ordítani, hogy jön a világvége.

Azt, hogy melyik szülő milyen mértékben járult hozzá a gyerek halálához, továbbra sem tudni. A feltételezések szerint teljesen elveszthették az eszüket, és tényleg azt hitték, hogy itt az apokalipszis. Az apa a gyerekgyilkosság után még ott, az erdőben megölte magát, az anya hazament, és mielőtt öngyilkosságot követett el, két napig ült egymagában otthon. Ez lett gyanús a családjának, segítséget hívtak, és az anya még élt, amikor kiértek a mentők, de már nem tudták megmenteni az életét.