hirdetés

Három fiatal férfi erőszakolt meg egy fiatal svéd lányt. A 19, 24, és 25 éves migránsok felvették tettüket, és élőben közvetítették egy Facebook-csoportban. Egyikük már megjárta a börtönt erőszakos bűncselekmények és drogok miatt, onnan tavaly áprilisban feltételesen szabadult.

támadóUppsala város egyik lakásában a három férfi megerőszakolt egy svéd lányt és ezt egy Facebook-csoportban tették közzé élőben –írja a Gatestone. A hatóságokat Josefine L., a csoport egyik tagja értesítette, miután látta, hogy mi történik a felvételen. A nő azt írja a blogján, hogy az emberek meg vannak rémülve Svédországban, és nem akarnak félelemben élni. Josefine, aki két gyermekes anyuka, szintén fél, az eset óta ugyanis több fenyegetést is kapott, hogy vonja vissza a vallomását, de állítása szerint ezt nem teszi meg, mert mint mondja: meg kell mutatni, hogy a disznók helye az utcán van, nem a házakban. A nő szerint a lakosok úgy érzik, hogy most már vége a toleranciának a bevándorlókkal szemben, de a kormány aktívan részese annak, hogy idáig fajult a helyzet, és képtelen arra, hogy rámutasson a bűncselekmények megszaporodása és a migrációs helyzet közötti összefüggésekre.

 

támadó2Az újságok a nemi erőszakról bejelentést tevő nő nevét és lakcímét nem tartották titokban, ám a migránsok személyiségi jogait tiszteletben tartva az elkövetők nevét nem közölték, sőt a kilétüket sem tették közzé. A svéd sajtóban megjelent beszámolók szerint az áldozat szinte teljesen eszméletlen állapotban volt, amikor letépték róla a ruhát, és azt is látni lehetett, hogy az egyik férfi ráfekszik. „Megerőszakoltunk” – mondta a közvetítés végén egyikük, mielőtt nevetésbe tört ki. „Hárman egy ellen, ha-ha-ha” –  a csoport egyik tagja ezt írta kommentben a videó alá: „A svéd modell forróbb, mint valaha”. Az elkövetők nevetgéltek, pisztollyal hadonásztak, miközben megerőszakolták a nőt.

támadó5A három férfi ezután egy újabb élő videót tett közzé az oldalon, amin a beszámolók szerint arra kényszerítették a nőt, hogy kijelentse, nem lett erőszak áldozata. Egy szemtanú elmondása szerint az egyik férfi mondta meg a nőnek, hogy mit kell mondania. A felvétel azzal ért véget, hogy a rendőrök betörtek a lakásba. Ez a felvétel akkor készült.

Egy 21 éves nő jelentkezett, hogy felismerte az egyik támadót, aki 15 hónapja őt is megerőszakolta. „Remélem, elítélik, ez nem történhet meg újra” – mondta az asszony, akinek ügyében azért nem történt semmi, mert a rendőrség nem tudta bizonyítani, hogy ami történt, az bűncselekmény volt.

 

 

támadó3Úgy tűnik, a svéd rendőrök nincsenek a helyzet magaslatán, hiszen a mostani esettel kapcsolatban is annyit közöltek, hogy nem látható a bűncselekmény a felvételen, csak az, hogy „ráfekszik a nőre” az egyik támadó. A nyomozásról az eset szexuális tartalma miatt nem hoztak nyilvánosságra részleteket. Csak annyit közöltek, hogy a két embert gyanúsítottként vettek őrizetbe, egyet pedig feltételezett elkövetőként.

Forrás: PestiSrácok.hu, fotó: Facebook