hirdetés

Lázár János szerint Soros György újságírókat vásárolt meg, hogy lejárassa Magyarországot. Sőt a titkosszolgálatokat is bevetik Soros ellen. Nos ez aligha lehet teljesen törvényes ez így, hisz egy szolgálatnak a mindennapi politikától és kormánytól függetlenül kellene működnie.
soros twrvTurbófokozatba kapcsol a kormány a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció árnyékában, de a célpont nem változik, továbbra is a magyar származású amerikai milliárdossal riogat a kabinet.

Lázár miniszter azt mondta csütörtök délután, Sorosnak nagyobb befolyása van Brüsszelben, mint Magyarországnak, ő is találkozott olyan brüsszeli bürokratával, akik Soros szavai után ítélik meg hazánkat. Titkosszolgálati eszközökkel fogják vizsgálni a magyar származású amerikai milliárdos tevékenységét.

Soros György újságírókat és médiafelületeket vásárolt meg, mondta, hogy lejárassa Magyarországot.

Így már érthető, miért csak lejárató cikk jelent meg hazánkról, mióta Orbán Viktor a miniszterelnök – mondta el a szokásos időponthoz képest jó négy órával később kezdődött Kormányinfón a kancelláriaminiszter.

Azt nem tudni, hogy a kormány által eltartott média munkatársakat és rádiókat, tévéket, újságok tulajdonosait is górcső alá veszi-e a titkosszolgálat ? Vagy ők már átesetek a C-típusú ellenőrzésen.