hirdetés

Nők milliói küzdenek a bőröregedés problémájával, és próbálják felvenni a harcot a ráncok ellen. Ezeknek a hölgyeknek jelenthet óriási segítséget ebben a csatában a rezveratrol, amely egy erős antioxidáns hatással bíró vegyület.

 

Mi is az a rezveratrol?

A rezveratrol a polifenolok közé tartozó vegyület, amelynek antioxidáns hatása igen jelentős. Közel hetven növényben fedezhető fel ez az anyag, legismertebb forrása a kakaó, étcsokoládé, földimogyoró, vörösbor, vörös szőlő és egyéb sötét színű gyümölcsök, mint például a gránátalma és fekete áfonya. Antioxidáns hatása mellett erős gyulladáscsökkentő anyag, antivirális hatásáról is ismert, ezenkívül fitoösztrogén tulajdonságokkal is bír.

Felhasználási területei

Értékes biológiai hatásainak köszönhetően felhasználása rendkívül sokrétű. A gyógyszeripar is előszeretettel alkalmazza, de a szépségipar is felfedezte a rezveratrol jótékony hatását, amelyet külsőleg alkalmazva képes kifejteni. A bőrre felkenve ugyanis kezeli a vízhiányos, tónusát vesztett bőrt, illetve segít megelőzni a korai bőröregedést is. Pozitívan ellensúlyozza a szabadgyökök káros hatását. Mivel támogatja a kollagén termelését, amely a bőr rugalmasságáért felel, valamint növeli a bőr hidratáltságát, látványosan képes csökkenteni a bőröregedés jeleit.

A Helia-D is felismerte a rezveratrol csodatévő erejét, amelyet más, szintén jótékony hatóanyagokkal vegyített a Helia-D Botanic Ránctalanító Szérumban. A krém minden korosztály számára, bőrtípustól és napszaktól függetlenül egyaránt ideális. A szérum, amely a Helia-D Botanic Concept termékcsaládba tartozik, a rezveratrol mellett Vin-upLiftet és hyaluronsavat tartalmaz, amelyek szintén hatékony ránctalanító összetevőként ismertek. Előbbi növényi poliszacharidok és svájci jégbor felhasználásával készül, erős lifting hatással bír, gyorsan képes kisimítani a ráncokat, és hatékonyan hidratálja a bőrt. A hyaluronsav pedig a bőr mélyhidratálásban nyújt támogatást, elhalványítja a ráncokat, és rugalmasságot biztosít a bőrnek.

Bár már önmagában ez a három összetevő is varázserővel bír, mindezek még kiegészülnek a Tokaji eszencia hatásával. Rendkívüli hidratáló hatása révén fokozza a másik három összetevő hatását, valamint gyorsítja a hatóanyagok felszívódását. A négy komponens együtt valóban csodatévő erejű, így a szérum látványosan simítja ki a ráncokat, hidratálja a bőrt, valamint rugalmassá is teszi azt.

A szérum nem csak arcra használható, hanem bátran kenhető a szem környékére is, de mindenképpen csak a megtisztított bőrre alkalmazva.

A ráncok elleni küzdelem örök, de nem korfüggő. Érdemes minél hamarabb, már az első ráncok megjelenését megelőzően felvenni a harcot velük szemben. De az apró szarkalábak kialakulását követően mindenképpen elérkezett a ránctalanítás ideje.