hirdetés

Németországban elszabadult a szomszédok közötti  perpatvar. Öt szomszédjára lőtt rá egy langweidi férfi, aki eddig bírta és különös módját választotta a vita rendezéséhez.  Három. ember meghalt a lövöldözésben.

 

Öt emberre lőtt rá egy férfi pénteken Németországban. A rendőrség közölte, az elkövető a szomszédaira lőtt rá, akikkel korábban összeveszett. Három embert agyonlőtt, és kettőt megsebesített egy férfi pénteken a bajorországi, Augsburg melletti Langweidben – közölte szombaton a német szövetségi állam rendőrsége. A 64 éves elkövetőt a helyszín közelében elfogták.

A német rendőrség szerint a 64 éves elkövető nem ápolt túl jó viszonya. szomszédaival és ezért ölhetett.

A tettes péntek este egy társasházban, ahol maga is lakott, először agyonlőtte három szomszédját, egy 49 és egy 72 éves nőt, valamint egy 52 éves férfit. Ezután egy másik házba ment, ahol egy 32 éves nőt és egy 44 éves férfit lőtt meg. Mindkettőt kórházba szállították, állapotuk stabil.

A második merénylet indoka egyelőre ismeretlen. A rendőrség annyit tud, hogy az elkövető az utóbbi két áldozatát is ismerte. A férfit a rendőrség péntek este ellenállás nélkül, autójában őrizetbe vette. Még a hétvégén megkezdik rendőrségi kihallgatását.