hirdetés

Fegyverrel boltba menni vagy gyorsétterembe, nos az nem szerencsés. Ezt azonban nem így gondolta magyarszectmiklósi férfi , aki feltehetőleg sok maffia filmet nézett és bátor lett, mert egy fegyverrel sürgette a McDonalds dolgozóit. Szendvics helyett most a dutyi kosztot majszolgatja.

 

Egy 22 éves magyarszentmiklósi férfi szerdán hajnalban Nagykanizsán, egy McDonald’s kiszolgáló ablakánál egy autóban ülve fegyvernek látszó tárgyat fogott az alkalmazottra és kiabált vele azért, hogy sürgesse a megrendelt ételének elkészítését, írja a rendőrség közleményében.

A férfi azonban nem nyugodott le, sőt kipattant a járműből és a nála lévő pisztolynak tűnő tárggyal többször ráütött az üvegre, ami emiatt betört. Szerencsére nem használta, lehet nem is ment volna sokra vele, ha riasztó pisztoly volt.

Nos a baltának lett eredménye, na nem a szendvicse lett előbb kész, hanem a rendőrök a helyszínen elfogták a 22 éves elkövetőt, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A pisztollyal hadonászó férfi így most egészen biztosan a dutyi kosztot kóstolgatja, és nagyon izgulnia sem kell , mert nincs mivel keménykednie.