hirdetés

A Sztárportré ezúttal Csonka Andrásssal készített riportot. Pici nem is titkolta, sajnos Függővé vált!

 

CsonkaAndras1Soha nem gondoltam volna, hogy ki fogom magamról jelenteni azt, akármilyen aspektusban is, hogy függővé váltam. Az okostelefontól totális függésben vagyok. Szinte egész nap online vagyok, a facebookon, instagramon, és a hírportálokat is óránként frissítem.- mondta a Sztárportérban a közkedvelt színművész.

 

Szervizben volt a múltkor a telefonom, és ott jöttem rá, hogy függő vagyok, mert nem tudtam magammal mit kezdeni. Ha visszagondolok a fiatal koromra, akkor ez nem volt. Megnéztük esetleg a híreket, és nem volt ez központi probléma.-folytatta Csonka Pici.

 

Elég kommunikatív vagyok, és ez az, amit szeretnék egyszer valamilyen módon kiélni. Imádok az emberekkel együtt lenni, találkozni, és azt gondolom, hogy mindenkivel meg tudom találni a közös hangot, akármilyen munkakörben dolgozik. Azt hiszem az embereknek az hiányzik a legjobban, hogy nem beszélget velük senki.

 

Esetleg kiülhetnék a Vörösmarty térre egy asztallal és két székkel, mert szerintem az embereknek tényleg ez hiányzik a legjobban, hogy nem hallgatják meg őket. Beszélgetni, figyelni a másikra, tisztelni a másikat annyira, hogy odafigyelek rá. A facebook oldalamon mindenkit várok szeretettel.-nyilatkozta a Sztárportérnak Csonka András.