hirdetés

Bomló holttestet találtak a kispesti Magyar Futball Akadémia mellett. Hetekig senki nem tudta mi okozhatja az iszonyatos bűzt.
futball akadémiaSzörnyű szagok árasztották el a kispesti Magyar Futball Akadémia kollégiumát és az edzőkomplexumot. A bűz hetekig keringett a környéken, és hiába kutatták az okát a fiatalok is, de nem találták. Végül egyik nap a magas betonkerítés mellett rendőrök tűntek fel, illetve helyszínelők és egy hullaszállító kocsi. Mint kiderült, a sínek mentén, egy bokorban egy holttestet találtak.

Nagyjából két-három hétig tartott a szörnyű szag – mesélte az MFA U19-es csapatának egyik játékosa a Borsnak. A fiatal azt mondja, egy idő után már a szobákban sem lehetett megmaradni a szag miatt. Sokáig azt gondolták, a csatornából jön, két akadémista el is ment a sínek mellé körbenézni, hogy megtalálják a szag forrását, de a holttestre ők nem bukkantak rá.

A Budapesti Rendőr Főkapitányság a lap megkeresésére közölte, hogy bűncselekmény és idegenkezűség gyanúja nem merült fel, közigazgatási eljárás indult.