hirdetés

Ismét összeszurkálták a cellatársai a pedofil gyilkost, de túlélte az 59 éves elítélt a támadást, mert a börtönőrök időben észrevették a bajt. A sors fura fintora, hogy Roy Whiting ellen ez már a sokadik támadás és ő sokadszorra éli ezeket túl.  

pedifil gyilkosAz 59 éves Roy Whiting egy nyolcéves kislányt ölt meg, ami miatt 2001-ben életfogytiglant szabtak ki rá, és egy cellába zárták másik két gyilkossal. Ők többször megszúrták saját kezűleg készített pengéikkel, mielőtt az őrök közbeléphettek volna. Válságos állapotban szállították kórházba, ahol stabilizálták az állapotát.

Ironikus, de ha ezt a támadást az utcán szenvedi el, azonnal meghal. Az életét a gyors beavatkozásnak köszönhette – gyakorlatilag azért van még életben, mert börtönben ült, és az őrök rögtön közbeléptek. Egy becsületes, nem börtönbüntetését töltő embernek nem lett volna ekkora szerencséje.

Ez a harmadik alkalom, hogy a gyerekgyilkos célponttá válik a börtönben. 2016 januárjában forró vizes flaskával verték el rabtársai, öt évvel korábban pedig egy szintén gyilkosságért ülő rab szúrta szemen egy vécékeféből készített fegyverrel.