hirdetés

Számos iroda rendelkezik még ML-2165W Samsung lézernyomtatóval, amely bevált típusnak tekinthető a piacon. Az újkorba is belépő kategóriát képviselte elsősorban, azonban napjainkban már sokkal kedvezményesebb áron is be lehet szerezni a lézernyomtatót, mindemellett pedig a nyomtatás költségén is spórolhatsz, ha szétnézel az utángyártott termékek között.

 

Amennyiben megtalálod a legmegfelelőbb utángyártott terméket, akkor a minőségről sem kell lemondanod. Hosszú élettartamának köszönhetően az ML-2165W Samsung lézernyomtató még számos irodában töretlenül szolgál. Azonban sok esetben megválnak az emberek hűséges nyomtatójuktól, mivel megszűnik a gépezettel kompatibilis patronok és a tonerek gyártása, így egy tökéletesen funkcionáló gépnek kellene a szemetesben végeznie.

Az ML-2165W Samsung lézernyomtató

Ezen felesleges mozzanat ellen azonban úgy tehetsz, ha kipróbálod az utángyártott termékeket is, amelyek nem csak olcsóbbak eredeti társaiknál, de ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően nem kell megválnod kiválóan működő nyomtatódtól sem. Így a nyomtatás újból olcsóvá válik.

A Samsung gép strapabíró volta mellett kategóriájának kiemelkedő darabja, mivel 20 oldal/perces sebességével maga mögött hagyja akkori versenytársait. Papíradagolója 150 lapos, így tartalma akár néhány perc leforgása alatt kiüríthető. Kimeneti tálcája 100 lapos, így abban az esetben, ha több oldalt szeretnél nyomtatni, akkor érdemes figyelemmel kísérned kapacitását. A nyomtató ma is megállná a helyét 1200 x 1200 DPI-s felbontásának köszönhetően. Dokumentumok nyomtatásához teljes mértékben elegendő, azonban részletekben és színekben gazdag képeket nem érdemes megpróbálni vele nyomtatni.

A gép mérete aprónak mondható, amelyhez 4 kilogrammos súly társul. Hátrányának vagy inkább hiányosságának mondható, hogy nem képes automata kétoldalas nyomtatásra, azaz manuálisan kell fordítgatni a lapokat ilyen igény esetében, mindemellett pedig nem rendelkezik fénymásoló vagy fax funkcióval sem. Azonban mindezt kis mérete is igazolja. Mindezen felül képes a vezeték nélküli nyomtatásra wifi funkciójának köszönhetően, így nem csak számítógép, de mobiltelefon segítségével is indítható a nyomtatás.

Az utángyártott termékek előnyei – olcsó nyomtatás

Amennyiben szeretnél többet megtudni az utángyártott termékekről, vagy beszereznéd az igényeidnek legmegfelelőbb tonerkazettát, akkor keresd fel a Patron és Toner weboldalát, ahol számos termék közül válogathatsz. Weboldalukon több márkanévre hallgató utángyártott patron közül válogathatsz, azonban minőségben a Zafir Premium termékei a legkiemelkedőbbek.

Nem kell tartanod a termék minőségbeli jellemzőitől, mivel abban az esetben, ha mégsem lennél megelégedve a vásárolt patronnal vagy tonerrel, akkor az áruház visszacseréli egy másik termékre, vagy indokolt esetben visszafizeti az árát is. Azonban garantáltan nem fogsz csalódni a Zafir Premium minőségi, de mégis olcsó termékeiben.