hirdetés

Egy guatamalai drogbanda bukott le, akik 800 kilónyi Neymar-fotós kokainnal próbálkoztak. Nos a brazil focista aligha örül a fura reklámnak. A drogcsempészek egy kis tengeralattjáróval próbálkoztak .

 

neymar kokainA guatemalai hatóságok feltartóztattak a Csendes-óceánon egy drogcsempész tengeralattjárót, amely több mint 800 kilogramm kokaint szállított – közölte a guatemalai ügyészség.

A rendőrség a hadsereggel együttműködve tartóztatta fel a házilag készített tengeralattjárót, három kolumbiai állampolgárral a fedélzeten, az ország partjaitól 350 kilométerre.

 

A kábítószer-kereskedők kis csomagokba pakolták a drogot, és minden egyes tasakhoz hozzátűzték Neymar brazil labdarúgó fényképét. A képeken az FC Barcelona meze van rajta, holott a világklasszis jelenleg a Paris Saint-Germainben játszik – hívta fel a figyelmet egy közepesen fontos adalékra az.

A hivatalos adatok szerint az év eleje óta guatemalai hatóságok 15,7 tonna kokaint foglaltak le, többet mint bármikor  az ország történelmében. Tavaly egész évben 13,6 tonna kokain koboztak el a drogcsempészektől.