hirdetés

Bár a Fradinak volt több helyzete nem sikerült gólt lőni idegenben az El selejtezőben a Suduvának, amely nem egy sztár csapat de hajtottak, küzdöttek és amikor kellett az utolsó utáni pillanatokban letudták szerelni Rebrov mester gólvágóit. Nos nem lesz könnyű a visszavágó. A látottak alapján pedig már érthető, hogy a Maccabit miért tudták kiverni.

 

Csütörtökön este a Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott a litván Suduva ellen az Európa-liga-selejtező 4. fordulójának első mérkőzésén.

 

Szergej Rebrov, a Fradi edzője a mérkőzés után elmondta, hogy mérges a sok kihagyott helyzet miatt.

 

Mérges vagyok, mert megcsináltuk a helyzeteket, de nem sikerült belőni őket.  . Mindennap gyakoroljuk és gyakorolni fogjuk a góllövést. Hiába birtokoltuk többet a labdát, nem sikerült gólt lőni. De ettől nem gondolnám, hogy rossz formában vannak a csatáraink, hisz minden meccsen lőttek gólt  – nyilatkozta a fura riporteri kérdés után picit mérgesen Szergej Rebrov a meccs lefújás után.

Bízzunk benne, hogy Vargáék az Üllői úton egy árva kis gólocskával jobbak lesznek, mint a Suduva. ráférne a magyar focira az újabb siker. Azonban nem szabad lebecsülni ezt a hajtós kis ellenfelet.