hirdetés

Meglepetést okoztak a Készenléti Rendőrök rengeteg szegény, rászoruló családnak az adományaikkal. Egy zuglói kisfiúnak is örömet okoztak, aki családjával szerény körülmények között él. A 4 éves kisfiú ajándékokat is kapott, de az igazi álma teljesült, amikor egy rendőrautóba ülhetett.

 

Karácsonyi adománygyűjtést szerveztek a készenléti rendőrök. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez csatlakozva több zsáknyi gyermekruhát és tartós élelmiszert gyűjtöttek össze a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságán. A csomagok nagy részét a szeretetszolgálat Bánya utcai raktárába vitték, onnan osztják majd szét a rászorulók között.

Az adomány egy kisebb részét, benne gyerekjátékokkal egy Zuglóban élő hátrányos helyzetű, négygyermekes családnak adták át a rendőrök.

A szülők egyik gyermekének, a három éves kisfiúnak minden álma az volt, hogy egyszer rendőrautóba ülhessen. A járőrök tehát beültették a gyereket a szolgálati kocsijukba, és a különböző felszereléseiket is megmutatták neki – írta a police.hu.