hirdetés

Egy kényelmes és minden helyzetben kitűnő cipő, ami emellett még egészséges is. Szerencsére léteznek a Rieker cipők, amik nem csak hasznosak, de még jól is néznek ki, ezzel is feldobva a hétköznapokat.

 

Mit tudunk róla?

A Rieker márkát 1874-ben alapították, aminek az irányítása azóta is a család kezében van, bár az eltelt majd 150 évben sokkal népszerűbb lett, mint azt képzelték. Nem véletlen, hiszen a Rieker mára már világszerte ismert és elismert márka. A vezető cipőgyártók sorába lépett, hiszen ma már 5 kontinensen vásárolják, több mint 50 országban. De vajon miben rejlik a titka?

A Rieker cipők világszerte képviselik a kényelmes és emellett dekoratív lábbelit. Mivel sokszínű darabok és viselésük nincs korosztályhoz kötve, így méltán népszerűek a fiatalok és az idősebbek körében is.

Az úgynevezett antistress összetétel pedig egyedülállóvá teszi a használók számára. Ez az újítás főként annak köszönhető, hogy felismerték, hogy nem csak a talpnak kell kényelemben lennie ahhoz, hogy a cipő tökéletes legyen. A lábfej rengeteg idegvégződéssel rendelkezik, amit irritációmentessé kell tenni, így ha annak a borítása kényelmes, akkor készen is van a legnépszerűbb lábbeli. Persze ez közel sem ennyire egyszerű, de ha egy meglehetősen ergonomikus cipőre vágyunk, akkor mindenképp érdemes felpróbálni egy Rieker cipőt. Ennek egy fontos ismérve, hogy nem szorít, de nem is túl bő, egyszerűen teret enged a láb természetes elterülésének, de nem kényszeríti az egészségtelen tartásra.

Minden időben

Mivel a Rieker cipők között akadnak bőven minden évszaknak megfelelő darabok, így igazi kincsesbánya lehet a válogatás. Mivel most itt az ideje a nyári szandáloknak, papucsoknak, így bátran nézzünk körül a Komfortcipő oldalán, ahonnan biztosan nem fogunk üres kézzel távozni, hiszen szebbnél szebb darabok várják, hogy megrendeljük.

Lehet szó lapos talpú cipőről, teli talpú magasabbról vagy épp városi rohangálós lábbeliről, a lényeg, hogy a Rieker kínálatában minden élethelyzethez megtalálhatjuk a tökéletes darabot. Sőt a férfiakra is gondoltak, ezért ők is megtalálják a számukra ideális darabokat, nem is beszélve a női táskákról, amik hasonlóan igényes kivitelben készültek el.

A Rieker cipők kivételes kényelme nem látható kívülről, de ha valaki egyszer belebújik egybe, az nemigen találja a helyét egy másik cipőben, hiszen ugyanazt a minőséget más gyártótól nem kaphatja meg. Tehát, ha egy egészséges, kényelmes és nem utolsó sorban mutatós és trendi cipőt keres, akkor mindenképp böngésszen a Rieker cipők között! Higgye el, nem bánja meg!