hirdetés

A dildók vibráció nélküli szexuális segédeszközök, amiket behatoláshoz lehet használatba venni. Az élethű termékek valódi anyagokból készülnek, amire a legnagyobb gyártók is hangsúlyt fektetnek.

 

Az anyaghasználat és a formák fontos szerepet játszanak abban, hogy minőségi és tartós erotikus játékszert vásárolhassunk meg. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mit érdemes tudni a dildókról!

A dildók világa

Ezek a készülékek már régóta a piacon vannak, hiszen a gyártók már jóideje rájöttek, hogy mekkora érdeklődés van a dildók iránt. Az élethű és realisztikus anyagokból készült darabokat azoknak ajánlják, akik valódi hüvelyi orgazmusra vágynak. Ezekből létezik azonban nagyobb méretű típus, illetve változatos pózokat elősegítő tapadókorongos változat egyaránt.

A Szeresdmagad.hu prémium dildói között találhatunk fémből készült, kétvégű, de még páros verziókat is, ami nagyban megkönnyíti a vásárlás folyamatát. Ez a játékszer tehát képes arra, hogy olyan örömben részesítsen bennünket, amire más szinte egyáltalán nem vagy csak alig képes.

A dildók típusai

Többféle kategória közül lehet válogatni, hiszen a jelenleg forgalomban lévő készülékek között az alábbiakkal találkozhatunk:

• Élethű változatok
• Fém eszközök
• Felpumpálható modellek
• Hámba helyezhető gyártmányok
• Felcsatolható dildók hámmal ellátva

Érdemes tehát megfontolni előre, hogy mire is van szükségünk valójában, így ezek alapján könnyebben el tudjuk dönteni, hogy melyiket érdemes beszerezni. Mindegyik típusnak vannak előnyei és hátrányai, tehát egyik sem jobb a másiknál.

A szilikon dildókról röviden

Mindig kedveltek voltak a szilikonból készült szexuális segédeszközök, így a dildók kapcsán is ezek a legkeresettebb darabok. A Szeresdmagad.hu-nál kapható prosztata játékszer egy teljes egészében selymes és puha tapintású készülék. Emellett jó tartással rendelkezik, bőrbarát anyagból készült, így szinte bárki számára tökéletes választás lehet. Formájának köszönhetően pedig ideális megoldás anális izgatáshoz, így akár a prosztata stimulálásához is. Remek választás továbbá azok számára, akik még csak most ismerkednek ezekkel az eszközökkel.

Mi a helyzet a kétvégű, páros dildókkal?

Az egyik ilyen gyártmány az Alive Supreme típus, amely egy kifejezetten hosszú, illetve a vastagságát tekintve is méretes darab. Nagyon hajlékony, kissé puha, így a flexibilitása miatt jó megoldás lehet párok számára. Ez a modell zselés, puha TPE gumiból készült, emellett a két vége méreteit és a formáját tekintve is azonos. Egy realisztikus makkrészt és egy erezett szárrészt találhatunk rajta.

A dildók kínálata tehát igencsak széles, érdemes alaposan körbejárni a témát, hogy megtalálja a megfelelő készüléket saját maga számára.