hirdetés

Lópici Gáspár onnan kapott segítséget, ahonnan a színész nem is várta. Az Auróra punkzenekar felidézve a régi ismertséget úgy döntött, segít a betegeskedő színművészen. A sanyarú helyzetben élő legenda most úgy tűnik milliomos lesz.

lópici gáspár-szilágyiMint ismeretes, a betegeskedő színész idős korára méltatlan helyzetbe került, fűteni sem volt neki miből, így egy zenekar a segítségére sietett Szilágyi István művésznek. A legendás színész ugyanis szerepelt az Aurora punkzenekar egyik videoklipjében 2013-ban, innen az ismeretség. Eldöntötték a zenészek nincs vita, nincs kérdés, segítenek.

Az idős Szilágyi egy omladozó budapesti kertes házban él a feleségével és a fiával, hatalmas adósságai miatt pedig kilátástalan helyzetbe került. A punkzenekar Szilágyi István képmásával ellátott pólót kezdtek árulni, darabonként ötezer forintért. Az akció pedig bejött.

Kiderült, hogy a bandának hűséges rajongótábora van, mert két hét alatt 660 darab pólót adtak el, ami azt jelenti, hogy Szilágyi István 3.3 millió forinttal lett gazdagabb.

Úgy tervezik, hogy április 28-án, egy rendhagyó koncert keretein belül szeretnék átadni az idős színésznek az adományról szóló szerződést, ezért bíznak benne, hogy Szilágyi egészségi állapota addigra rendeződik.