hirdetés

Újabb ellenőrt támadtak meg. A rendőrök keresik a képen látható férfit, aki a pestszentlőrinci vasútállomáson megütött egy jegyvizsgálót.
ellenőr verő 2A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01180/2089/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. november 9-én 19 óra 30 perc körül Budapest XVIII. kerületében, a Pestszentlőrinc vasútállomáson várakozó vonaton szóváltásba keveredett egy jegyvizsgálóval, akit megütött, majd leszállt a vonatról.
Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételeket készített.

A férfi 30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis kabátot, sötét pulóvert, sötét nadrágot és világosbarna bakancsot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.