hirdetés

Öngyilkosságot megkísérlő volt feleségét erőszakolta meg egy kanizsai férfi. Az erőszaktevőt közös lányuk buktatta le, ő hívta ki a zsarukat perverz apjára. A volt férj rémtettéért azonban igen enyhe büntetést 3 év fegyházat kapott csak. Tényleg ennyit ér egy ex-házastárs ellen elkövetett erőszak ?

nemierőszakA pár két gyermeket nevelt, azonban a házasságuk megromlott, ugyanis a férfi ivott, féltékenykedett és agresszív volt – írta a zaol. Az asszony ezért a férjével közös szobájából átköltözött a lányai szobájába. Később Nagykanizsára utazott, ahol öngyilkos akart lenni: nagy mennyiségű nyugtatót vett be, amitől kábult lett, emellett emlékezetkiesése is volt. Az aggódó család többször is próbálta hívni, de napközben senki nem érte el. Este végre a volt férje kapcsolatba tudott vele lépni, tőle kért segítséget az asszony.

A férfi érte ment taxival, hazavitte magához, és a gyógyszerektől alvó nőt lefektette a szobába, rámászott az asszonyra, és közösült vele. Eközben a nő felébredt, és kábultan igyekezett lelökni magáról a férfit, de nem sikerült. A zajokra azonban felébredt a pár idősebbik gyermeke, akit a perverz apuka kiküldött. A lány ezt nem hagyta annyiban, azonnal tárcsázta a zsarukat. Ezt meghallotta apja is, aki erre végre elengedte rémült feleségét, és a rendőrök kiérkezéséig bezárkózott a szobájába. A férfi tagadta a történteket, azt állította, hogy a felesége kérte, hogy ne a kórházba, hanem hazamenjenek, ahol beszélgettek a jövőjükről, a bontóper beadásáról, ekkor, a felesége beleegyezésével történt a szex is.

Ezt követően azonban összevesztek, szerinte ezt hallhatta meg a lányuk. A gyerek azonban végig kitartott saját, apját cáfoló állítása mellett, ahogyan az asszony is, aki leszögezte, hogy a kapcsolatuk akkor már évek óta rossz volt, így biztos, hogy önszántából nem ment volna bele a szexbe.

A férfit jogerősen hozzátartozó sérelmére, annak védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak miatt 3 év 2 hónap fegyházra ítélték.