hirdetés

Állítólag nem volt kifejezetten nagy érdeklődés Gálvölgyi János kaposvári előadására, azért lemondták. A kormány közeli média firkászai pedig támadásba lendültek  Sorosoztak egyet, fake newsostak, sky newsosotak ( ha értik ) ami érthető, hisz őket a kormény fizeti és meg kell felelni. A bértollnokok viselkedéséről ennyit.

gálvölgyi jános-lifeA Heti hetes egykori sztárjának, aki jelenleg a Klub Rádiónál is dolgozik, és a színházak kedvelt színésze , „lefújták” az október 24-ére tervezett előadását. Igaz kurtán és furán tette ezt a Fidesz kaposvári kultúra és szellemi központja. S támadásba is lendültek a kormánypénzből élő bértollnokok  is.

Így szerintük ebben semmi politika nincs. Nem kíváncsi senki Gálvölgyire. S különben Soros, Clinton, Junker, Brüsszel, Fake meg a News a felelős. Szerintünk Yoda is benne volt.

Nos maradjunk annyiban, hogy bértollnok újságírónak álcázott kormányalkalmazottaink a rendezvényszervezésről vajmi keveset tudnak, sőt semmit nem tudnak, s a színházi előadásokhoz sincs sok közük. Maximum mint biodíszlet. Ha lenne tudhatnák, hogy ez a felkérő felelőssége, ha rosszul mérte fel Gálvölgyi előadását és az érdeklődést is. S feltehetőleg nem nagy intenzitással hirdették. Tovább lépünk, akár ingyen jegyeket is oszthattak volna, hisz a művészt így is úgyis ki kell fizetniük és nem a bevételtől függ a művészek javadalmazása. Legalábbis mi úgy gondoljuk és a művész világban bevett módon nem Gálvölgyiék produkciója szerződött a Szivárvánnyal az előadásra arra, hogy kibérlik a színházi termet, a technikát, a jegyszedőket, a ruhatárosokat és majd a jegybevételből állják a költségeket?!

Szóval mi fake news és bal, jobb, soros és a jó ég tudja milyen újságírók úgy véljük Gálvölgyi előadásának ilyen módon való lemondása fura. S kurta. S megmosolyogtató. Főként az utólag kiszenvedett magyarázat.

A Szivárvány Kultúrpalota szerint napokkal az előadás előtt nagyjából tíz jegy fogyott el, ezért mondták le az előadást.