hirdetés

Ismeretlen emberekkel tölti a szentestét mindenki Magdi anyusa, aki édesanyja halála óta, vagyis nyolc éve kénytelen egyedül lenni karácsonykor. Igaz fogadott fiára Schmuck Andorra mindig számíthat, aki rengeteg egyedül élőt lát ilyenkor vendégül
magdi anyusTestvére Venezuelában él, ráadásul nézetei miatt nem vesz tudomást a karácsonyról. Fodor Zsóka szomorkodik ugyan, de nem esik kétségbe – írta a Bors.

Egyedül vagyok, de a magányt nemigen ismerem. Fogadott fiamként tekintek Schmuck Andorra, többek között vele leszek szenteste. Andor egy pezsgős vacsorát ad a hozzám hasonló sorsú embereknek egy elegáns szállodában. Olyanoknak, akik egyedül lennének ezen a napon, így aztán jó sokan ünnepelünk majd. Egyébként általában elutazom valahova vagy fellépéseket vállalok az ünnepekre, mert édesanyám halála óta nem találom a helyem. Sokan elhívnak magukhoz karácsonyozni, de nem szeretnék mások terhére lenni, ezért inkább nem megyek – árulta el a Barátok közt egykori sztárja, akinek már csak egy élő rokona van, mégsem tudja megosztani vele az ünnepet. És nem csak a távolság miatt.

A bátyám Venezuelában él, és jehovista. Nem ünnepli sem a szilvesztert, sem a karácsonyt. Ráadásul a vallása azt sem engedi meg neki, hogy vegyen másoknak ajándékot, de azért ő elfogadja. Az évek során megszoktam már ezt a helyzetet. A karácsony egyébként is szomorkás nekem, mert csonka családban nőttem fel, de most lelkes vagyok, amiért Andor elhívott a vacsorára – mondta el Zsóka.