hirdetés

Lebukott a perverz katona
2019-08-28 20:53

Lebukott a magamutogató katona. A vádirat szerint több nőt zaklatott miközben fajtalankodott. Az ügyészség a katona lefokozását kéri.

 

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat egy tiszthelyettessel szemben a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsánál. A vádirat szerint 2018 decembere és 2019 januárja között a hivatásos őrmester több Komárom-Esztergom megyei településen autóval közlekedve megállt az utcán gyalogosan közlekedő sértettek mellett.

Az elkövető a lehúzott ablakon keresztül az autótól karnyújtásnyira tartózkodó sértetteket megszólította, miközben a nemi szervét mutatva önkielégítő mozdulatokat tett.

 

A katona a mintegy két hónap leforgása alatt nemi vágyának kielégítése céljából két fiatalkorú, valamint négy felnőtt korú – köztük egy várandós – nő előtt mutogatta magát szeméremsértő módon – áll a Központi Nyomozó Főügyészség közleményében.

 

A nyomozó ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a katonát, aki beismerte tettét. A 2018. július 1. napjától hatályos büntetőeljárási szabályok alapján az ügyészség a vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést és mivel méltatlanná vált a rendfokozat viselésére, katonai büntetésként lefokozást szabjon ki.