hirdetés

A kapcsolatok indulásához való hozzáállásod szinte mindent meghatároz a későbbiekben. Minél inkább tudod, kit és mit szeretnél, milyen tulajdonságokat keresel igazán, annál inkább van esélyed rá, hogy a rózsaszín köd lehullását követően is egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban találod magad. Persze, az önismereten túl az emberismeret sem elhanyagolható, mert hiába vagy rendben magaddal, ha valahogy folyton kalandorok mellé keveredsz. Tartós kapcsolatot keresel? Mutatjuk, mire figyelj!

Hol vagy nagy szerelem?

Vannak, akik kötetlen, vannak, akik tartós kapcsolatra vágynak. Nincs ezzel semmi gond, ha már a kapcsolat legelején sikerül tisztán látni, mi is a célja a másik félnek. Viszont a randi elején nehéz konkrétan rákérdezni a célokra, hisz még csak az ismerkedésnél jártok. Mit tegyél tehát?

Online ismerkedésnél nagyon jó helyzetben vagy, mert konkrétan rákereshetsz olyan személyekre, akik tartós kapcsolatra vágynak. Szuper lehetőség a CUPYDO komoly társkeresője, ahol könnyedén szűrhetsz ennek megfelelően. Persze ez rád is igaz. Amikor egy társkereső adatlapját töltöd ki, ajánljuk, jelöld meg, milyen kapcsolatot szeretnél kialakítani.

Komoly kapcsolatot ígér, mégis csak szédít?

Igen, vannak skalpvadász férfiak, akik szavaikkal komoly kapcsolat lehetőségével ámítanak. Azonban, ha a tetteik nem ezt bizonyítják, akkor légy résen! Honnan ismered fel, hogy valaki csak szórakozik veled?

• Negédes szavak: Az ismerkedés elején is már őrült becézésekkel kedveskedik, és te vagy az ő királynője? Lassan a testtel! Az átlátszó szavak mögött sokszor taktika áll, mellyel hamar be akar hálózni. Egy igazi férfi nem kezd szédítésbe.

• Az idill: Amit mondasz, az számára szuperkedves és cuki? Tökéletesen a saját magad mását találtad meg, mert mindent pont úgy szeret, ahogy azt te mondod? Akár már a nyári közös nyaralásról beszél az ismerkedés elején? Általában itt sem stimmel valami. Egy megfontolt fél biztosan nem így kezdi a randizgatást.

• Az elegáns: Egy igazi úriemberre leltél? Stílusos, laza, és még a mosolya is olyan, hogy úgy érzed, olvadozni kezdesz, mint egy gyertya? Nem mondjuk, hogy nem lelhetted meg az aranyhalat, és nem életed párját találtad meg. De légy résen! A kétséget nem tűrő magabiztosság, lehengerlő beszédstílus sokszor rejt nőcsábász mivoltot.

Akkor mégis ki az ideális társ?

Hiszünk a szerelemben, és hogy mindenki megtalálhatja a számára igazit. Ráadásul van egy szuper tippünk, ami segít közelebb jutni az ideális társhoz. Ugyanis van egy tulajdonság, ami biztosan jelen van, ha a kiszemelted ugyanúgy érez, és komolyan gondolja veled. Ez pedig az, hogy rád figyel. Soha nem felejt el rólad kérdezni, és hajlandó egy-egy téged érintő témába akár egészen mélyen belemenni. Tudni akarja a vágyaid, álmaid, céljaid. Bele akar látni a lelkedbe, ki akarja fürkészni a titkaid. Mert őrülten kíváncsi rád. Keresd ezt a tulajdonságot, és nem nyúlhatsz mellé!