hirdetés

Kirúgta a református suli a szakácsát. Állítólag fel mert szólalni egy civil rendezvényen. Nem mondott se csúnyát se sértőt P.Horváth úr. De ma így működik a világ úgy tűnik. Azt bizonyítani nem lehet, hogy a beszéde miatt kellett mennie a reformátusoktól a szakácsnak, de mindenképpen szerencsétlen egybeesés ez. Fura és elkeserítő sztori Pécsről.
kirugottszakács p.horváthP. Horváth Tamás a Pécsi Református Gimnázium és Kollégium konyháján dolgozott, míg fel nem szólalt egy helyi tüntetésen.
Szombaton népes tüntetést tartottak Pécsett, az Emberség Erejével nevű alapítvány mellett. Mi is beszámoltunk róla:, a városvezetés Soros-bérencnek nevezte a rászorulók segítésén, tanodák szervezésén dolgozó civileket.

Itt szólalt fel a lokálpatrióta, helytörténettel foglalkozó P. Horváth Tamás is, aki egyébként a Pécsi Református Gimnázium és Kollégiumban dolgozott szakácsként – írja a hvg.hu.

Elmondása szerint próbaideje a múlt héten járt le, szerződését akkor véglegesítették is. A szombati tüntetésen arról beszélt, mivel foglalkozhatna a pécsi sajtó a szerinte nem létező migránsveszély és Soros-terv helyett.

Ezt követően P. Horváth Tamást kedden elküldték munkahelyéről.

Elég zavaros volt az igazgató indoklása. Azzal érveltek, hogy nem illeszkedtem be a kollektívába és, hogy nekem is jobb lesz, ha máshol dolgozom – mondta a férfi.

Az iskola korábbi igazgatója egyébként maga Hoppál Péter, az Emmi kultúráért felelős államtitkára volt. Kádas Péter, a jelenlegi igazgató egyelőre nem válaszolt arra, miért küldték el a szakácsot.