hirdetés

Brutális kutyatámadás Csepelen. A helyszínre kiérkező rendőrök kénytelenek voltak a fegyverüket is használni a megvadult eb miatt, amely ennek ellenére kereket oldott.

 

Május 21-én, csütörtökön délután egy nő hívta a mentőket, hogy Budapest XXI. kerületében, az Almafa utcában őt, 16 éves lányát és 12 éves ismerősüket megtámadta és megharapta egy kutya – olvasható a police.hu-n.

Miután a mentők a helyszínre értek és megkezdték a sérültek ellátását, értesítették a rendőrséget, hogy az agresszív kutya a helyszínen van. A rendőrök odasiettek, ahol a pitbull a rendőrökre is rátámadt; az egyik körzeti megbízott négy célzott lövést adott le az állatra, de az állat elszaladt és jelenleg is keresik.

A kutyatámadásban a 12 éves kislány súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték, míg a 32 éves nő és a 16 éves lánya könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a kutya gazdája ellen.