hirdetés

Az ózdi anya és a ne­ve­lő­apa nem gon­dozta ren­de­sen a gye­re­ke­ket, de nem ez volt a leg­ször­nyűbb, amit tet­tek. Szexuálisan is kihasználták a nő gyermekeit perverz játékaikhoz. Jogerős ítéletet a Debreceni Ítélőtábla a napokban hoz.

ózd rendőrségMegrázó eset tárgyalása kezdődik kedden a Debreceni Ítélőtáblán. Az erőszakos anya, Sz. I. első fokon 9 év, élettársa, J. I. 10 év fegyházat kapott márciusban a Miskolci Törvényszéken. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlottak enyhítésért fellebbeztek.

A nő 2013 óta élt élettársi kapcsolatban J. I.-vel, együtt nevelték az asszony korábbi kapcsolatából született két gyermekét. Az élettársak rokonoknál, barátoknál, illetve albérletben laktak többnyire Ózdon. A család folyamatos vándorlása miatt a családgondozás kivitelezhetetlenné vált. A nagyobbik gyermek 2013-ban kezdte meg az általános iskolát, de nem járt rendszeresen, elhanyagolt, gondozatlan volt a külseje, többnyire a ruhája sem volt az évszaknak megfelelő. A gyermek végül nem fejezte be az első osztályt sem. Ráadásul a felnőttek nem biztosították a mindennapi, megfelelő élelmet sem számára.

Az élettársak számos alkalommal a gyermekek előtt éltek szexuális életet, illetve arra kényszerítették az akkor 8 és 2 éves gyermekeket, hogy szexuális cselekményeket végezzenek. A férfi egy alkalommal a kisebbik gyermekkel aktust is létesített, amiről az asszony is tudott, azonban semmit nem tett annak megakadályozása érdekében és az esetet követően a gyermeket nem vitte orvoshoz. A gyermekeket 2014 októberben emelték ki a családból és kerültek nevelőszülőkhöz.

A Debreceni Ítélőtáblán immáron jogerős ítélet születhet az ügyben.