hirdetés

Sógornője 13 és 8 éves kislányának szexuális zaklatása miatt fogtak el egy hajdúsámsoni férfit. A gyermekek tortúrája többször is megismétlődött. Most a perverz férfi enyhe ítélet

 

 

pedofilSógornője 13 és 8 éves kislányának szexuális zaklatása miatt fogtak el egy hajdúsámsoni férfit. A gyermekek tortúrája többször is megismétlődött.

Szerdán ül a vádlottak padjára F. R., a férfit első fokon a Debreceni Törvényszék szexuális erőszak bűntettének kísérlete, szeméremsértés vétsége és folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte. A per most másodfokon, a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

A vád szerint F. R. hónapokon át zaklatta szexuálisan a 13 és a 8 éves rokon kislányokat. A férfi és élettársa 2012- től éltek együtt egy tanyán, ahol gyakran megfordult az asszony testvére. A nővér 8 és 13 éves lányai is nagyon ragaszkodtak nagynénjükhöz, illetve a férfihez is. A két család rendszeresen összejárt, a vádlott ezt a bizalmas viszonyt kihasználva követte el a bűncselekményeket.

2014 decemberében, míg az asszonyok beszélgettek, a férfi a másik szobában a 13 éves kislány mellé ülve intim testrészei közelében simogatni kezdte a gyermeket. Akkor hagyta abba, amikor a kislány eltolta a kezét. 2015 júniusában, a házban kettesben maradt a 8 éves kislánnyal, az ölébe ültette a gyermeket és a kezét megfogva megpróbálta a nadrágján keresztül a nemi szervéhez érinteni. A kislány tiltakozott, és kiszaladt a szobából. Egy másik alkalommal a 8 éves gyermeket a férfi kísérte ki éjszaka, és amikor a kislány kijött az udvari WC-ből, letolt nadrággal várt rá. A két kislány el akarta felejteni a történteket, ezért sem egymással, sem édesanyjukkal nem beszéltek a történtekről. 3 hónappal később azonban a 13 éves kislány a tévében hallott egy hasonló hírt, és mindent elmesélt, majd megtették a feljelentést is.