hirdetés

Egyre többet hallani a vezeték nélküli porszívókról, s biztosan a te fantáziádat is piszkálja, hogy mégis miért ennyire nagy szám, hiszen csak egy háztartási eszközről van szó. Úgyhogy gyere, és járd körbe velünk a témát!

 

Több előny, mint amire gondolnál!

Jóval több előnyhöz juttathat egy hasznos gép a háztartásban, mint amire elsőre gondolnánk. Ebben nincs túl nagy újdonság, hiszen nyilván ott a van a jó öreg hagyományos vezetékes porszívó is, az is sokkal eredményesebben tünteti el a port, mint amire mondjuk a seprű képes.

A kérdés tehát inkább az, hogy mivel több a tudása vagy miért előnyösebb választás a vezeték nélküli porszívó, mint a hagyományos?

Vezeték nélküli porszívó kontra hagyományos porszívó

A vezeték nélküli porszívók egyik legfontosabb előnye a hagyományoshoz képest már a nevéből látszik. Mivel nincs vezeték, ezért könnyen mozoghatunk és dolgozhatunk velük, s nem kell keresgélni a konnektorokat sem. Ennek megfelelően tisztíthatjuk vele az autót, de magunkkal vihetjük kitakarítani a nyaralót is.

Ezek a rúdporszívók emellett nagyon könnyűek, kiváltképp, ha a hagyományos változatokkal vetjük össze őket, s ez még olyankor is igaz, ha a hagyományos porszívók közül egy kisebb, kompaktabb változattal hasonlítjuk össze. A vezeték nélküli porszívókat akár a gyerekek is játszi könnyedséggel használhatják.

Emellett a modern Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók dizájnosak, mutatósak, kiemelkedő hatékonyság, ugyanakkor csendes működés jellemzi őket. A legjobb modelleket ezenfelül még felmosásra is használhatjuk. Nézzünk meg egy ilyen Roidmi állóporszívót!

Roidmi X20 – kiváló választás, ha vezeték nélküli porszívót szeretnél

A Roidmi X20 egy olyan rúdporszívó, amely mellett biztosan elteheted a seprűt, a régi porszívót, sőt, még a felmosószettedet is. Ez a fantasztikus modell képes kombinálva, azaz egyszerre porszívózni és felmosni is, ezért neked megspórolja azt az időt, amit a két feladat külön történő elvégzése jelentett volna.

Mit is jelent ez? Végezz mostantól fele annyi idő alatt, mint eddig, és tölts több időt olyan dolgokkal, amelyek boldoggá tesznek!

Az X20 vezeték nélküli porszívót ráadásul 120000 rpm motorfordulatszám, valamint 25000 Pa szívóerő és kiváló teljesítmény jellemzi. Ezzel a takarítóeszközzel könnyen ragyogóvá varázsolhatjuk a lakást.

Aggódsz az akkumulátor miatt? Ne tedd! A Roidmi X20 akár 65 perces folyamatos takarításra is képes, ez az idő pedig még a nagyobb otthonokban is elég ahhoz, hogy tisztára varázsoljuk a padlót.

Kiváló hatszintes HEPA szűrője biztosítja azt, hogy ne kelljen aggódnod a porszívózás során a levegőbe visszakerülő por miatt. Ha pedig az a cél, hogy minden pillanatban rendelkezésre álljon, akkor fontos információ, hogy teljes lemerülés esetén is csak 2 és fél órára van szükség ahhoz, hogy elérje a maximális töltöttségi szintet.

A motorra adott 5 év garancia, valamint a többi részhez járó 2 éves garancia elég meggyőző abban tekintetben is, hogy egy hosszú élettartamú takarítóeszközről van szó!