hirdetés

Összesen 11 hónapnyi otthoni elzárás után megszűnt VV Indián házi őrizete, így szabadlábon védekezhet az egykori valóságshow-hős. Ügyének tárgyalása jövő januárban folytatódik majd.
vv indiánValóVilág harmadik szériájának egykori játékosa, VV Indián egy drogkereskedő-bandával kapcsolatban került szembe a hatóságokkal még 2016 nyarán, közel fél évet töltött a Venyige utcai börtönben, ezután következett a házi őrizet, amit most megszüntettek.

Úgy döntött a bíróság, hogy megszünteti a házi őrizetet, így a múlt hét óta szabadlábon van. Az ügy természetesen halad tovább, még mindig fennáll a kábítószerrel való visszaélés vádja, a következő tárgyalás januárban esedékes – mondta VV indián jogi képviselője.

Korábban Indián elmondta, hogy saját célra vette a nála talált kábítószert, azonban többen is ellene vallottak, így ügye, amely eleinte birtoklásról szólt, súlyosabb kategóriába került. Kereskedelemmel vádolták meg.

Indián nagyon boldog, hogy véget ért a házi őrizete, és ahogy korábban ígérte, hatalmas bulival és italozással ünnepli meg, hogy újra szabad életet élhet.