hirdetés

Pár hónapon belül Magyarországra hozzák a brutális gyilkos dokit. Dan S. tüdőgyógyász, 3 évvel ezelőtt ölte meg állítólagos szerelmét és vérfürdőt rendezett Nyíregyházán. A rémtett után a doki Romániába szökött.

 

román dokiA gyilkos román doki  odakint kiszabott börtönbüntetése hamarosan le telik, így hazánkban is felelősségre vonhatják.

Az elismert doki berontott egy nyíregyházi családi házba, és ott két kisgyerek szeme láttára rálőtt a szüleikre. Az anya a helyszínen életét vesztette, az apa a csodával határos módon túlélte a támadást. A doki szerelmes volt a nőbe állítólag.

Dan S. a tette után Romániába menekült. A hatóságok elkapták. Jelenleg egy kolozsvári börtönben raboskodik fegyvercsempészésért és tiltott fegyverviselésért.

Védencem képtelen elfogadni, hogy vissza kell térnie Magyarországra. Átszállítására körülbelül négy hónapot kell még várni, addig a kolozsvári börtönben marad. – magyarázta Lueciab Negutiu, ügyvéd.

Magyarországra szállítását követően Dan S. előre kitervelten elkövetett emberölés miatt áll majd bíróság elé. Amennyiben megállapítják bűnösségét, a román származású férfi akár élete végéig börtönben maradhat.