hirdetés

Szex közben esett ki a partnere az erkélyről egy brit turistának Thaiföldön az ötödikről. A lány a kórházban halt bele a sérüléseibe. A férfi pedig elszökött a tett helyszínéről és napokkal később kapták el a rendőrök.
erkély szex és halálA 25 éves brit férfit, Reece Vella-t vasárnap állította elő a thaiföldi rendőrség. A jegyzőkönyv szerint egy furcsa szexuális aktus közben a partnere kiesett az erkélyről.

Miután a 26 éves Wannipa Janhuathon öt emeletet zuhant meztelenül, a brit férfi kicsekkolt a hotelből és elmenekült a helyről.
A lányt a hotel egyik dolgozója találta meg – egy hatalmas csattanás hallva rohant ki az épület elé, ahol meglátta Wannipa-t körülötte egy hatalmas vértócsával. A lány súlyos fejsérüléseket és többszörös csonttöréseket szenvedett.

A kiérkező rendőrök az érintett szobában óvszereket és drogokat találtak, a lány holtteste mellett pedig egy viagrát tartalmazó, Kamagra potencianövelő-zselének a zacskóját.

Mikor Reece Vella elhagyta a hotelt, a lány még életben volt, csak később a kórházban állapították meg a halálát.
A férfit később egy bárban fogták el, a lány telefonja is nála volt és egy motort is ellopott az éjszaka folyamán. Feltehetőleg azért igyekezett el sürgősen a helyszínről, mert a vízuma ekkor már három hónapja lejárt.

Wannipa egy közeli bár dolgozója volt, akit munkahelyén a legmosolygósabb, legkedvesebb lányként jellemeztek. A dolgozók azt mondják, a hely már sosem lesz olyan, mint mikor Wannipa is köztük volt.