hirdetés

Mondhatni giga bulira csapott le a BRFK Budán. Egy 74 fős partit oszlattak fel a bulizók nagy bánatára. Ők úgy tűnik tényleg elhitték, hogy hamarosan újra nyitás lesz, de helyette itt a harmadik hullám.

 

Rekord létszámú partit oszlatott fel a rendőrség. Egy 74 fős születésnapi bulira csaptak le a rendőrök az I. kerületben pénteken – mondta Kiss Róbert, az ügyeleti központ vezetőhelyettese az operatív törzs hétfői tájékoztatóján.A bulizók ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség. Az érintettek mind mind kapnak majd egy szép sárga csekket, egy szép kerek összeggel, amit fizethetnek is be.

Hiába az emberek már unják a bezártságot. A fiatalok pedig buliznának már, érthető módon. Ráadásul a kormányzat eddigi belengetett közelgő újra nyitását bizony sokan bevették, elhitték.

A hétvégén két éttermet is bezártak. Kiss Róbert ismertette, hogy egy debreceni üzletben alkalmazotton és az üzletvezetőn kívül még egy valaki a helyiségben tartózkodott. Alkoholt ittak és maszk sem volt rajtuk. Ebben az étteremben már sokadik alkalommal szegték meg a szabályokat, emiatt a rendőrök 6 hónapra felfüggesztették a működését, valamit egy karcagi éttermet is bezártak, szintén azért, mert a tiltás ellenére tartózkodtak a helyiségben.

(turi)