hirdetés

Bőrünk feszességét és ruganyosságát a szervezetünkben található kollagén befolyásolja. A kor előrehaladtával egyre csökken ennek az anyagnak a megléte a testünkben, így látványosan változik az arcbőrünk. De nemcsak a bőr öregedése kezdődik meg a kollagén hiánya miatt, hanem ajkaink is változnak.

A feszes, telt és hidratált ajkak állapota szintén nagyban függ a szervezet kollagén termelésétől. Sokan úgy gondolják, hogy ezen nem tudnak javítani, holott a hialuronsavas ajakfeltöltéssel nemcsak a száj nagyobbítására van lehetőség, hanem idősebb korban visszakaphatjuk feszességét és teltségét is.

Fájdalommentes beavatkozás

A legjobb megoldás fiatalkori ajkaink visszanyerésére a hialuronsavas ajakfeltöltés, mely során nem változik az ajak mérete, formája, csupán teltebbé válik. Az egészségügyi kockázat nélküli, gyors felépülési idővel járó beavatkozás évente 1-2 alkalommal ismételhető.

Az Aesthetica Orvosi Központ hialuronsavas ajakfeltöltése mindössze 20 perc alatt látványos változásokat ér el ajkaidon. Az arcfiatalító eljárások közül az egyik legkedveltebb kezelés, hiszen drasztikus beavatkozás nélkül emeli ki természetes adottságaidat. Azok számára tökéletes megoldás, akik ódzkodnak a műtéti eljárásoktól, de szeretnének ismét fiatalos megjelenést.

Természetes hialuronsav

A hialuronsav szervezetünkben természetes módon is megtalálható, mely az évek során felszívódik, így pótlása nem ártalmas. Az ajakfeltöltés során magas minőségű anyagot fecskendeznek az ajkakba, mely megegyezik a szervezetben található hialuronsavval.

A hialuronsav előnye, hogy nagymértékben köti meg a vizet és tárolja azt. Az ajkakban lévő hialuronsav növekvő térfogata ezáltal teltebbé és érzékibbé varázsolja a szájat. Figyeljünk arra a beavatkozás során, hogy ne essünk túlzásba, inkább a természetes megjelenésre összpontosítsunk, mint a túlzó volumennövelésre!

A kezelésről röviden

A helyi érzéstelenítéssel végzett ajakfeltöltés minimális fájdalommal jár, mely kibírható, hiszen a végeredmény mindenért kárpótol. A beavatkozás tökéletes az arc harmonizációjára, az aszimmetria kezelésére. Emellett a száj körüli ráncok is eltűnnek, így még inkább látható változásokat érhetünk el.

Még mielőbb bármilyen kezelésben részesülnénk, a szakorvos a páciens személyes prioritásait, motivációját figyelembe véve meghatározza a kezelés során használt technikát és anyagmennyiséget. Általában 1 ml hialuronsav kerül befecskendezésre a beavatkozás során. A vékony tűvel beinjekciózott hialuronsavat a kezelőorvos masszírozással oszlatja szét az ajkakban. 

Az ajakfeltöltés 20 perces beavatkozása után azonnali látványos eredményt tapasztalhatunk. A kezelést követő 24 órában még duzzadtak lehetnek ajkaink, de hamarosan már csak a megfiatalodott arcunk néz vissza a tükörből. Egyénenként változik a kezelés tartóssága, függően életmódunktól és adottságainktól.