hirdetés

Fehér lehet a karácsony
2017-12-17 22:17

Nem lesz nagy hó, de talán fehér lesz a karácsony idén az időjósok szerint. Tény, hogy rég volt fehér a szeretet ünnepe.

mátra hotelHétfőn kezdetben kevés lesz a felhő, és több órára kisüthet a nap. Ezután délutántól nyugat felől felhőzet növekedés kezdődik. Néhol hószállingózás és gyenge havazás is előfordulhat. A nyugati és délnyugati szél kissé megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1°C és -6°C között alakul, néhol kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1°C és 5°C között valószínű.

Kedden többnyire erősen felhős időre lehet számítani, helyenként hószállingózás és gyenge havazás is előfordulhat. A délnyugati szél megélénkül, este a Dunántúlon az északnyugati szél fúj erősebben. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1°C és -6°C között, a még gyengébben felhős részeken kissé -6°C alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1°C és 5°C között alakul.

Szerdán erősen felhős időre valószínű, helyenként hószállingózás vagy gyenge havazás is előfordulhat. Mérsékelt marad a légmozgás, erős széltől nem kell tartani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0°C és -6°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1°C és +3°C között lesz majd.