hirdetés

Mivel sokszor nincs lehetőségünk elutazni otthonról, hogy kipihenjük magunkat, így nem árt olyan kültéri nappalit berendezni, amit bármikor használatba tudunk venni. A legtöbbször mindent megtennénk azért, hogy egy kis időt tölthessünk el a szabadba, ehhez viszont kelleni fog pár berendezés a teraszra, kezdve az ülőgarnitúrától, egészen a kerti asztalokig. Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan élvezheti igazán a jó időt.

 

Tökéletes élmény teraszra passzoló asztalokkal

Néhány egyszerű bútordarab, és végre kényelmesen használhatjuk a kültéri részt. Ahhoz, hogy komfortosan érezhessünk magunkat az erkélyen, a kertben, az udvaron vagy a teraszon, fontos a minőségi berendezés, amely jól bírja a napot és az esőt egyaránt.

A Kulteributorok.hu asztallapjai között több olyan színt és fazont találhatunk, amelyek bármely otthonba könnyedén belepasszolnak. Ezáltal egyszerűen rakhatunk össze kisebb vagy nagyobb asztalokat, amelyek elférnek még egy apró erkélyen is.

A fókuszban mindig a kényelem van, hiszen nincsen felemelőbb érzés annál, minthogy szép időben kint fogyasztjuk el a reggelit vagy a vacsorát. A hosszú munkanapok után mindig jó érzés egy kicsit a friss levegőn lenni, és ott tölteni a szabadidőnket. Egy méretre szabott kerti asztalnál ülve mindenki sokkal jobban fogja élvezni az étkezéseket, valószínűleg sokkal tovább tart majd a vacsora is.

Milyen kerti asztalok léteznek?

Manapság bőven akadnak különféle kerti asztalok, hiszen készülhetnek fából, műanyagból, fémből és egyéb tartós anyagból egyaránt. Ha viszont tárolópadokat választunk mellé, akkor sokkal több pakolónk lesz, így elférnek majd a párnák, a plédek, amik a kényelemért felelnek a hűvösebb időszakban.

A Kulteributorok.hu webáruházban kapható asztallapok mindegyike tartós és időtálló anyagból készültek, így sokáig hű társak lesznek a mindennapokban. Egy kevés törődéssel évekig kitartanak majd, hiszen jól bírják az esőt és a napsugárzást egyaránt.

A különleges színekben kapható változatok tapintása igen kellemes, pompás látványt nyújt a kültéri teraszon. Az ezekből készíthető kisebb asztalok, étkezőasztalok nemcsak szépen néznek ki, de praktikusak, ha nagyobb társaságot fogadnánk egy grillparti erejéig. Kialakításuknak köszönhetően nem árt nekik a nedvesség, így nyugodtan kint hagyhatjuk azokat egy nagyobb zápor esetén is.

Asztallapok összecsukható berendezésekre

Ki ne akarna egy olyan kerti tálalót, amely kis helyet foglal el és bármikor összecsukható, ha nincs rá szükség? Ezek nagy előnye, hogy hely szűkében alig láthatóak, könnyűek és egyszerűen mozdíthatóak. Ha tehát távoznak a vendégek, akkor egyszerűen csak fogni kell őket, majd összecsukni, így kisebb erkélyre is ideális megoldást jelentenek.

Még akkor is jól jöhetnek, ha a szabadban szeretnénk dolgozni, home office-ban vagyunk, esetleg vállalkozunk. Már 60×60-as méretben kapható ilyen asztallap, amire tényleg nem mondható, hogy túl nagy lenne, és nem akadna neki egy apró hely, hogy kinyissuk azt.