hirdetés

Brutális anya gyilkosság Sárón. Egy férfi brutálisan elverte édesanyját, majd a patkányok közé zárta napokig. Az idős néni életét már a kórházban sem tudták megmenteni.

 

Egy férfi bántalmazta, patkányok közé a pincébe zárva éheztette 85 éves édesanyját Sárón (Šarovce), a Lévai járásban. A nő kiszáradt, parkányharapások borították az egész testét, borzalmas állapotban találtak rá. Kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni.

A környéken élők szerint az idős nőt gyakran kínozták hozzátartozói. Fiával és annak menyasszonyával élt egy háztartásban.

A Tvnoviny.sk alapján a felvidéki portál azt írta, megverték, majd lehajították a pincébe, ahol a patkányok összeharapdálták.

Az özvegy egy ideig egyedül élt, néhány éve költözött hozzá a fia, aki sokat ivott. Egy helyi szerint a férfi sokszor megverte édesanyját. Elvette a pénzét, éheztette. A nő gyakran a falubeliektől kért ételt. A polgármester el akarta intézni, hogy kapjon ebédet, és szállásolják el egy szociális otthonban, de ezt elutasította. A szomszédok is többször kihívták a rendőrséget, de a megkínzott nő mindig megvédte a fiát.

Azt egyelőre nem tudni, mióta feküdhetett a pincében magatehetetlenül az idős nő, akire az unokája talált rá. Ő hívta ki a mentőket. Az idős nő fiát őrizetbe vették a rendőrök, és vizsgálják a tragédia körülményeit.

(Csákány )