hirdetés

Dzsudzsi megint lebukott. Most mg a külügyminisztert is bajba sodort a focista, mert maszk nélkül szurkoltak a Honvéd MTK meccsen. Igaz most nem a miniszterelnök, hanem Szijjártó Péter miniszter buktatta le a válogatott focistát.

 

Maga Szijjártó Péter osztotta meg Facebook-oldalán, hogy kedden a helyszínen tekintette meg a Honvéd-MTK Magyar Kupa-elődöntőt.

A külügyminiszter Dzsudzsák Balázs válogatott futballista társaságában szurkolt.

Sajnos hibáztak úgy tűnik.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szabályzata alapján
mindkettőjüknek maszkot kellett volna viselnie.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nemrég meghozott elnökségi határozatának idevonatkozó szabálya szerint a zárt kapus mérkőzések esetében azt is fel kell tüntetni, hogy a listán szereplők a stadion melyik zónájában tartózkodhatnak.

Zónából kettőt alakítottak ki, a protokollt és a sportot.

Az előbbiben a csapatok vezetői mellett „a meghívott szponzor vendégek, mint nézők”, valamint azok tartózkodhattak, akiknek ez a mérkőzés megrendezéséhez, a tévés közvetítéséhez és a sajtó tájékoztatáshoz szükséges.

A sport zónában kizárólag a játékosok, a regisztrációs szabályzatban meghatározott sportszakemberek és a mérkőzések megrendezéséhez minimálisan szükséges üzemeltető, egészségügyi és kiszolgáló személyzet tartózkodhatott.

Szijjártónak, a fiainak és Dzsudzsáknak tehát nem lett volna szabad ott ülniük a Puskás Arénában, főleg nem a sport zónában.

No de a szabályok azért vannak, hogy megszegjék. Persze nem mindenkinek szabad, hisz egy egyszerű közembernek ezeket szigorúan be kell tartani. Nagyjaink példamutatása pedig, hát nem épp erre neveli a pórnépet.