hirdetés

Itt a nyár és a strandidő, kicsik és nagyok egyaránt szeretnek időt tölteni a vízparton. Kellemes kikapcsolódást jelenthet, mivel mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb időtöltési módot. Sokan az úszást és a fürdőzést részesítik előnyben, sokan a vízparti sportok űzésében találják meg a kikapcsolódást, vannak, akiket csak a parti bárok és büfék éltetnek, valamint vannak, akik a napozásnak élnek, legyen az száraz parton vagy akár a vízen.

 

Mind napozásra, mind pedig vízi játékokra megfelelő lehet a felfújható matrac, így bátran kijelenthetjük, hogy a vízparti nyaralás nélkülözhetetlen eszközének számít manapság.

Milyen egyedi megoldásokkal találkozhat?

Számos forma, nagyság, szín és téma közül válogathat, szinte biztos, hogy megtalálja az ön vagy gyermekei számára legalkalmasabbat, ami a kicsik kedvenc állatát vagy az ön hobbijának nélkülözhetetlen elemét ábrázolja.

Az egyszerű felfújható matracok mellett már olyanok is megjelentek, amelyek nem csak egy személynek biztosítanak kényelmes lebegést, hanem egyszerre akár többen is felülhetnek rá, mint egy kanapéra. Különféle közösségi játékokra is felhasználható például a felfújható szigetbár, amelynél egy középen található rekeszben lehet tárolni a frissítőket, és mint egy szórakozóhelyen, 4 oldalról fel lehet ülni rá. Tartalmas beszélgetések bontakozhatnak ki, és nagyszerű ötletek születhetnek a Balaton közepén egy lebegő bárban ücsörögve.

A bár integrált hűtőszekrénnyel van felszerelve, ahonnan valóban hűsítő italokkal kényeztethetik magukat a forró napon, mindemellett minden ülésen pohártartó található, amelynek köszönhetően nem kell félni attól, hogy beborul a frissítő a vízbe. A hűtődoboz eltávolítható, így nem csak a vízen, de szárazföldön is hasznát veheti, és ételt, italt egyaránt tárolhat benne nagyobb méretének köszönhetően.

A legkeresettebb felfújhatós matracok

Másik nagy kedvenc a rodeóbikára hasonlító lovaglómatrac, amely kiváló szórakozás mellett fokozott biztonságot is nyújt 5 nagy fogantyújának és 3 légkamrájának köszönhetően. Méretét tekintve egy nagyobb darabról van szó: 239 x 196 x 81 centiméteres óriás.

Amennyiben szeretne örömöt okozni gyermekeinek és unokáinak, vagy szeretné feldobni saját nyaralását egy-egy mókásabb darabbal, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos felfújható matrac közül válogathat.

Kisebbek igényeit is könnyen kielégítheti a felfújható gyerekcsónakkal, amely biztonságot jelenthet azoknak, akik még félnek a víztől, vagy elfáradtak a sok lubickolásban. Fiúk is megtalálhatják a számukra érdekes matracokat, ilyen például az óriási kapaszkodókkal ellátott lovagolható motor, amely biztosan minden tekintetet magára vonz.