hirdetés

Képtelen mezőgazdasági tragédia történt. Bekapott egy bálázógép egy munkást. A 45 éves férfinek esélye nem volt arra, hogy túlélje a balesetet. A brutális eset Aranyosmaróton egy mezőn történt.

 

A 45 éves férfi a mezőn dolgozott, de meghibásodott a bálázógép, így megpróbálta megjavítani. Félreállította a traktort, majd megpróbált rájönni a hiba okára, a szlovák TV JOJ szerint egy kollégája is vele volt, amikor a tragédia megtörtént.

Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő szerint a javítás után a férfi megkérte kollégáját, hogy kapcsolja be és ki a gépet. Ekkor viszont a gép berántotta a 45 éves férfit, és ugyan kollégája azonnal leállította, már késő volt. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a kiérkező mentők minden igyekezetük ellenére nem tudták megmenteni az életét.

A 45 éves férfinek esélye sem volt, hogy túlélje a bálázógép szerencsétlenséget. A tragédia áldozata egy aranyosmaróti vállalkozó gazda számára végezte a munkát, így a történteket vizsgálja a munkaügyi felügyelőség. A rendőrség halálokozás ügyében indított vizsgálatot.

 

( Balu )