hirdetés

Mindig van új a nap alatt. Jó pap is holtig tanul. Folytathatnánk még a sort, de a lényegen nem változtat. Vagyis azon, hogy bármennyire is vagy tapasztalt és világlátott, biztosan lehet neked is újat mutatni. Ez az alaptétel az élet minden területére igaz, így akár a szexuális életben is helytállóak a fenti gondolatok.

Ha kellően nyitott vagy és bevállalós, akkor már egészen biztosan jól ismersz néhány felnőtt játékszert, amelyeket a 18 éven felülieknek szánt üzletekben lehet megvásárolni. Csakhogy a tudomány és a technológia halad előre, így könnyen megeshet, hogy olyan új termékek kerülnek a polcokra, amikről te még sosem hallottál. Ez persze nem kell, hogy így is maradjon, ezért is jött létre a mai írásunk!

Mindig van új és újabb!

Az emberi kíváncsiság kielégíthetetlen, így nem csoda, ha olykor felötlik benned: “Vágyaim netovábbja, hogy rendszeresen kipróbálhassak új szexuális segédeszközöket!”

Ez nem is olyan meglepő, hiszen aki már megízlelte, mit is tudnak töbek között a Vágyaim.hu vibrátorai, az nem akar lemondani sem az ízéről, sem a további kóstolgatásról!

Nos, nem mi leszünk azok, akik elvesszük ettől a kedvedet, hiszen mi magunk is úgy tartjuk, hogy a változatosság gyönyörködtet, így akár egy kapcsolaton belül is temérdek féle élvezetet lelhetünk. No, meg persze egyedül is bátran nekiveselkedhetsz, hiszen egy klassz vibrátor még a magányos estéket is örömmel tölti meg.

Hát várd a csodát!

Ezért aztán, ha már unod a klasszikus, hagyományos verziót, akkor a Vágyaim.hu extrákat nyújtó vibrátorai pont kapóra fognak jönni.

Hogy mit is tudnak ezek az újhullámos kütyük? Mutatjuk is!

  • A masszírozó vibrátor egy nagyon univerzális szexuális segédeszköz, amellyel akár nem intim testrészeket is gondoskodásban részesíthettek. De persze a vállak után jöjjön azonnal a csikló is, hiszen a wand csaknem varázspálcaként működik, és egészen új dimenziókat nyit meg előtted.
  • Az okos- és párvibrátorok különösen párkapcsolatban élőknek kedveznek. Akár távkapcsolat esetén is rengeteg potenciál rejlik bennük, hiszen az okosváltozatok akár úgy is működnek, ha a világ két végén vagytok. A párvibrátorhoz persze szükséges a személyes jelenlét, amit garantáltan egyik fél sem bán meg.
  • Az anális örömöket se hanyagold el. Persze nem mindenki vágyik arra, hogy a hátsó bejáraton surranjon be a hetedik mennyországba, így mindenkinek személyes döntése, szeretne-e körülnézni ezen a fronton!

Láthatod hát, mennyi különlegesség vár rád, lehet, hogy egy nagyobb éjjeli szekrényre is szükséged lesz?

Sohase mondd, hogy nincs tovább!

Amikor azt hiszed, már mindent láttál, akkor újfent megbizonyosdhatsz afelől, hogy nem láttál még mindent. Éppen ezért érdemes a fent említett webáruház kínálatát rendszeresen tallózni. Mindig érkeznek újdonságok, amelyek új és még újabb szférába repítenek! Ne foszd meg magadat, magatokat az örömtől, tarts lépést a szexjátékok új és még újabb generációival!