hirdetés

Elkóborolt bánatában egy táborból az ötéves Noel, mert nem volt pénzt jégkását venni. A lovastábor szervezői az esetről nem értesítették a rendőrséget, de szerencsére Gaál Szabolcs törzszászlósnak feltűnt az út szélén egyedül kóborló kisgyerek. Ez az eltűnési eset a rendőrség éber kollegájának köszönhetően jól végződött.

Nem volt pénze jégkására, ezért a lovas táborból bánatában világgá ment az ötéves Noel. Az július 27-én elkóborolt kisfiút a járőrkocsiból vette észre Gaál Szabolcs törzszászlós – adta hírül a Police.hu.

A rendőr épp egy helyszíni megtekintésről indult vissza az örsre, de az út szélén feltűnt neki egy egyedül sétáló kisfiú. A törzszászlós természetesen a segítségére sietett a gyermeknek, aki ekkor már sírt és az édesanyját kereste. Gaál Szabolcs törzszászlós a gyerekek nyelvén is ért, így Noel kommunikált vele, elmondta hány éves, és, hogy egy lovastábroban volt de bánatában eljött .

A rendőr így visszavitte a kisfiút a táborba , és megkereste a tábor vezetőjét, aki azt mondta Gaál Szabolcsnak, hogy tudtak ugyan Noel eltűnéséről, és az idősebb gyerekek már keresték. Azonban sem a szülőket, sem pedig a rendőrséget nem értesítették még az esetről.

A kisfiú a tábortól közel négy kilométert gyalogolt, mire megtalálta Gaál Szabolcs. Az édesanyát a törzszászlós értesítette az esetről.

A rendőrség jelenleg vizsgálja, hogy történt-e kiskorú veszélyeztetése a tábor vezetői részéről.